Om Gronland.dk

Gronland.dk blev "født" d. 20-07-2017 omkring klokken 15.00. Forud for fødslen, blev der arbejdet hårdt på, at skabe en hjemmeside, der kunne give alle de rigtige informationer om verdens største ø - Grønland.

Selvom der kun bor omkring 57.000 mennesker på Grønland, så er der masser af ting, at tage fat på, da Grønland har mange ting, at byde på.

Gronland.dk er ejet af Morten Madsen, som researcher og skriver artikler om diverse ting, der har med Grønland at gøre - uanset om det er de forskellige byer på Grønland, de forskellige dyr på Grønland, seværdigheder på Grønland eller hvad end det måtte være, så længe det har relation til Grønland.

Selvom alle artikler og emner er blevet undersøgt grundigt igennem, så kan der opstå faktuelle fejl eller mangler. Såfremt du ser sådanne, skal du være mere end velkommen til, at kontakte Gronland.dk, så vi kan få rettet op på de eventuelle fejl eller mangler.

Der stræbes efter, at dække stort set alle emner indenfor Grønland samt, at gøre disse frit tilgængelige. Med det sagt, så må tekst fra Gronland.dk ikke kopieres, gengives eller lign. uden skriftelig tilladelse fra Gronland.dk. Alle rettigheder forbeholdes. Krænkelse af nævnte rettigheder er erstatningspådragende. Der må dog meget gerne linkes til de pågældende artikler - dette vil omvendt betyde rigtig meget for Gronland.dk.